Five O`Clock Hakkında

Türkiye’de Butik Pastacılık ve Catering sektörlerinde çığır açan Five O’Clock; Üstün Kalite, Eşsiz Lezzet, Farklı Sunum ve Benzersiz Servis anlayışı ile müşterilerine hizmet vermektedir.
 
Cordon Bleu mezunu Executive Pastry Chef Sinem Ekşioğlu ve Georgetown Üniversitesi İşletme Üst Lisans Sahibi ve Girişimci Burak Ekşioğlu ortaklığı ile Nisan 2011’de İstanbul’da kurulan Five O’Clock, butik ve sıcak bir ortamda, kurumsal servis anlayışından ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir.
 
Kurumsal organizasyonlardan ev davetlerine; pasta çeşitlerinden tuzlu çeşitlerine; çikolata aranjmanlarından hediyelik paketlere kadar birçok farklı ürün ve hizmeti bünyesinde bulunduran Five O’Clock en özel ve güzel günlerinizde sizin hayatınızı renk ve tat katıyor.